Bankentribunes huren

De bankentribunes van Kolkman Tribuneverhuur zijn nette houten bankentribunes welke voor een extra zitcomfort uitgebreid kunnen worden met een rugleuning. De bankentribunes zijn gebouwd op een stevig stalen frame, waarbij het zitgedeelte van hout is. Onze tribunes kunnen daardoor goed worden ingezet bij evenementen in de buitenlucht. Met het toevoegen van een rugleuning aan de tribune verhoogt u het zitcomfort van uw gasten. Een aanrader wanneer de gasten van uw evenement langere tijd op de tribune zitten.

 

Diverse indelingen

Een bankentribune van Kolkman Tribuneverhuur is in meerdere opstellingen te bouwen. U kunt daarbij denken aan opstellingen in een bocht, recht naast elkaar of in een arena opstelling. Een bankentribune is ook goed inzetbaar voor kinderevenementen, de open delen in de tribunes kunnen in dat geval namelijk volledig worden afgesloten. Op deze manier beperkt u het gevaar van de open ruimtes voor (kleine) kinderen en verhoogt u de veiligheid van uw kinderevenement. Ook kunnen wij de door u gehuurde tribunes desgewenst voor u bekleden, dit wordt gedaan met gecertificeerd brandwerend materiaal. Kortom het totale plaatje vindt u bij Tribunehuren.nl

 

Bankentribunes huren

Wilt u één of meerdere bankentribunes huren? Kolkman Tribuneverhuur heeft een groot aantal bankentribunes te huur voor uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden bij Tribunehuren.nl, neem contact met ons op of vraag direct online een offerte aan voor het huren van een bankentribune op uw evenement!

 

Bankentribunes huren

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief