Tribune huren!

Tribune huren op maat

 

Een tribune huren bij Kolkman betekent maatwerkoplossingen voor klanten die een tribune willen huren. We hebben diverse soorten tribunes beschikbaar, zowel voor super chique evenementen maar ook voor algemene bijeenkomsten. Voor elk wat wils in elk formaat tribune ! Onze tribunes zijn eenvoudig naast elkaar te plaatsen. We kunnen dan ook opstellingen maken in lijn, in een bocht of in een arena opstelling. Hoe gek u het maar kunt bedenken, voor ieder evenement hebben wij een passende tribune oplossing.

Onbeperkte mogelijkheden voor de huur van tribunes

 

Onze opties om u een passende huur oplossing te bieden zijn onbeperkt. U kunt bij Tribunehuren.nl voor elk budget een tribune huren, zowel voor kleine evenementen als zeer grootschalige bijeenkomsten. Speciaal voor kinderevenementen kunnen wij open delen afschermen, waarmee de veiligheid van uw gasten kan worden verhoogd. Wij verhuren niet alleen tribunes, maar zorgen tevens voor transport, opbouw en afbouw van de tribunes. Met ons totaalconcept bent u volledig ontzorgd als het gaat om het zitcomfort van uw gasten. Kolkman Tribuneverhuur is een bekende naam in de evenementenbranche en denkt graag met u mee.

Tribunehuren.nl plaatst tribunes op elke locatie

 

Diverse grote evenementen op het gebied van sport, cultuur en muziek zijn u al voorgegaan.  Het team van Kolkman Tribuneverhuur werkt graag samen met u als organisator van uw prachtige evenement. Wij zorgen dat elke gehuurde tribune op de gewenste locatie wordt gebracht, opgebouwd en natuurlijk na afloop weer wordt afgebroken. Indien gewenst kunt u zelf meehelpen met de op- en afbouw van de tribune. Graag bespreken we de mogelijkheden met u, neem daarom contact met ons op of vraag een offerte aan om een tribune te huren voor uw prachtige evenement!

 

Het team van Tribunehuren.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief