Vip-lounge/Podia

Wilt u de belangrijkste gasten van uw evenement extra verwennen ? Dat kan ideaal met een Vip-lounge huren.  Tribunehuren.nl biedt maatwerkoplossingen voor klanten die een Vip-lounge willen huren. We hebben diverse soorten VIP-lounges beschikbaar.

 

Uitgebreide mogelijkheden voor de huur van Vip-lounges

 

Onze opties om u een passende huur oplossing voor uw Vip-lounge te bieden zijn onbeperkt. U kunt bij Tribunehuren.nl voor elk budget een Vip lounge huren, zowel voor kleine evenementen als zeer grootschalige bijeenkomsten.

 

Tribunehuren.nl plaatst Vip-lounge op elke locatie

 

Het team van Tribunehuren.nl zorgt dat elke gehuurde Vip-lounge op de gewenste locatie wordt gebracht, opgebouwd en natuurlijk later weer wordt afgebroken. Indien gewenst kunt u zelf meehelpen met de op- en afbouw van de Vip-lounge. Graag bespreken we de mogelijkheden met u, neem daarom contact met ons op of vraag een offerte aan om een Vip-lounge te huren  !

 

Kolkman Tribuneverhuur verhuurt ook podia.

 

In elk gewenst formaat, hoog of laag, we kunnen tot wel 750m2 voor u bouwen.
U kunt denken aan artiesten, toneel of licht- en geluidstechnicus die hier hun plaats kunnen innemen, u kunt de podia voor diverse doeleinden inzetten.
Ook deze zijn net als de tribunes weer te gebruiken voor binnen- en buitenevenementen, overdekt of onoverdekt.

 

Chique uitstraling van uw podium

 

Voor speciale evenementen kunt u de tribunes of podia een chiquere uitstraling geven. Bij Tribunehuren.nl bestaat daarom de mogelijkheid om uw tribune of podia geheel te laten bekleden met stof. Uiteraard gebeurt dit met gecertificeerd brandwerende materialen, in de door u uitgekozen kleur. Op uw aanvraag kunt u deze wens noteren.

Het team van Tribunehuren.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief